Alleen voor MODELSPOORLIEFHEBBERS die voordelig meer uit hun hobby willen halen…

Deuren extra voordelig geopend, exclusief voor de eerste 25 aanmelders

Maak Nu Van Je Modelspoorbaan Eenvoudig De Mooiste Van De Wereld — Zonder Zelf Het Wiel Uit Te Vinden En Zonder Hoge Investeringen” (zelfs als je heel beperkte ruimte voor je baan hebt)

”Jij en ik: we zijn allebei enthousiast over modelspoorbanen. En we willen allebei niets liever dan van onze eigen spoorbaan de allermooiste te maken.Toch? En dat binnen de beperkte ruimte van je kamer. En van je budget.

We hebben allemaal onze ambities. We zijn er allemaal vele uren mee bezig. En we hebben allemaal te kampen met allerlei obstakels.

 • Je hebt bijvoorbeeld maar een beperkt aantal meters tot je beschikking. Hoe maak je daar je droomspoorbaan in?

 

 • Waar moet je precies op letten als je een realistische scenery maakt?

 

 • Wat zijn slimmigheden om geld te besparen – want jij hebt waarschijnlijk net als ik geen oneindig budget…

 

Het zijn zomaar wat vragen waar elke modelspoorhobbyist mee zit.

Jij ook?

Nou, dan heb ik heel goed nieuws voor je: lees daarom deze pagina helemaal door.

Want exclusief voor de eerste 25 aanmelders gaat de deur van het nieuwe ledengedeelte tijdelijk extra voordelig open.

Zodat jij de kans krijgt om de modelspoorbaan van je dromen te realiseren!

Het maakt niet uit of je net met onze mooie hobby begint. Of zoals ik al heel wat jaartjes meedraait…

Let goed op wat ik je te vertellen heb want er komt een grote kans voor je aan om je modelspoorbaan naar een droomniveau te tillen.

Hoe je simpel gebruikmaakt van de kennis van de echte modelbaanexperts

“Mijn naam is Koen Kuypers.

Ik ben modelspoorhobbyist in hart en nieren.

Mijn moeder maakte er vroeger weleens grapjes over: “Je bent geboren op bank van een treincoupé Koen”, zei ze dan, “maar wel eersteklas.”

Niks van waar hoor, ik ben gewoon geboren in het ziekenhuis. Maar ze zei het natuurlijk omdat ik als kind al zo geïnteresseerd was in treinen en modelspoorbanen. En later, als volwassen kerel, was ik nog steeds avond aan avond met mijn banen in de weer.

Ook mijn vrouw werd er weleens tureluurs van – vast wel herkenbaar“.

Leren, proberen en weer opnieuw beginnen

Weet je wat mijn allergrootste frustratie was? Ik moest het (spoor)wiel steeds zelf uitvinden.

Er waren natuurlijk goede boeken, maar die kostten heel veel geld. En ik kon ze wel lenen van de bieb (soms) en van bevriende hobbyisten, maar ja, dan moest ik er heel zuinig op zijn en ik kon er beslist geen aantekeningen in maken.

En dat doe ik altijd graag: aantekeningen maken, lezen, uitdokteren.

Je kent het wel.

Maar het resultaat was dat heel veel van wat ik probeerde niet meteen werkte. Of niet lukte. Of dat ik het procedé niet goed begreep, waardoor de scenery er lang niet zo mooi uitzag als ik had gehoopt…

En dan kon ik weer opnieuw beginnen. En weer iets uitproberen.


Het heeft me vele honderden uren gekost – en minimaal een vierweekse vakantie naar Marbella

Begrijp me goed: het is natuurlijk leuk om van alles uit te proberen.

Doe jij dat ook? Dingetjes uitzoeken en weer proberen?

Dat is een van de dingen die onze hobby zo interessant maakt, vind ik.

Maar als ik al die echt verloren uurtjes bij elkaar optel… Dat zijn er honderden. Misschien wel meer dan duizend!

En wat dacht je van al het geld? Als ik dat bij elkaar optel, dan had ik makkelijk met mijn vrouw en mijn twee kinderen 4 weken all inclusieve naar Marbella kunnen gaan. En dan hadden we elke avond gerust twee toetjes kunnen nemen.


We hebben best wel een dure hobby…

Of je nu een gevorderde modelspoorbaanfanaat bent of net begint: het zal j bekend zijn dat onze hobby behoorlijk in de papieren kan lopen (daar heb ik trouwens goed nieuws over, dus lees verder).

Je hebt net dat ene kleurtje nodig. Die ene Lock. Die ene speciale railbocht… En als je baan dan soms na vele jaren eindelijk helemaal af is en is geworden zoals jij ‘m wil… dan ga je de boel digitaliseren en ben je wéér maanden onderweg.

Dat is het leuke: je bent nooit klaar.

En dat kost veel geld… nou… het kost niet altijd veel geld, let maar op!


Waar ben jij mee bezig?

Waarschijnlijk lees je deze pagina omdat je van plan bent een modelspoorbaan te bouwen. Of je bent er al eentje aan het bouwen of aan het afmaken of verbeteren.

Of (dat kan ook) je wilt je oude hobby nieuw leven inblazen of een bestaande baan verbeteren.

Wie je ook bent en waar je ook staat met je modelspoorbaan: je loopt altijd tegen allerlei ingewikkeld gedoe en moeilijke keuzes aan. En tegen uitgaven die je van tevoren niet had bedacht of begroot.

Met behulp van de modelspoorexperts bouw je precies je droomspoorbaan zoals jij ‘m hebben wil
 

Waarom het de meeste mensen nooit lukt om een realistische modelspoorbaan te bouwen (zelfs niet met 5x zoveel geld en ruimte)

Het allerbelangrijkste om te weten, voor je überhaupt begint met je modelspoorhobby is: hoe wil je gaan genieten? Genieten van modeltreinen kan namelijk op vele manieren. Sommigen maken een zo mooi mogelijke baan, anderen willen zo veel mogelijk treinen laten rijden.

In al die jaren dat ik nu met deze fantastische hobby bezig ben, zie ik steeds weer hoe belangrijk en waardevol het is om je door anderen te laten inspireren.

Helaas gaat dat echter ook weleens fout – en ik wil je dit welgemeende advies geven: je komt in dit wereldje namelijk mensen tegen met een strakomlijnde mening over hoe jij je hobby moet invullen.

Ga daar niet in mee!

Dan ga je namelijk heel erg je best doen op iets wat niet je eigen idee is. Je verliest je in de droom van een ander. En dan mislukt het of het wordt lang niet zo mooi als je had gehoopt of gedacht.

Zo gaat het gelukkig lang niet altijd!

Mijn advies: trek je eigen plan. Laat je inspireren door anderen, lees tijdschriften kijk op internet.

Maar… ook dat werkt niet altijd optimaal:

Zo jammer van alle tijd die je erin hebt gestopt.

En jammer van al het geld natuurlijk… wat had je daar niet allemaal voor kunnen doen?

Veel modelspoorliefhebbers zoals jij, worstelen hiermee.

Ze geven veel te veel geld uit. Ze steken er veel te veel tijd in. En ze komen maar niet tot mooie resultaten – terwijl je dat wilt bereiken, toch?

Je wilt tevreden je kamer binnenkomen, de lichten aan doen en denken “Dit heb ik helemaal eigenhandig gebouwd” om vervolgens te genieten van het rollend materieel, de automatische processen of de schitterende scenery die je hebt gemaakt.

Hoe het jou gaat lukken om exact de modelspoorbaan te bouwen die je wilt – zonder geld of tijd te verspillen

Stel je eens voor: je loopt over een beurs of je surft over het internet en ineens zie je een F*A*N*T*A*S*T*I*S*C*H*E modelspoorbaan. WOW! Meteen begin je plannen te maken…

De ideeën stromen door je hoofd. Je gaat schetsen. Je gaat zoeken en meten en je zet precies de juiste stappen om tot jouw idee te komen. Om tot jouw droom-modelspoorbaan te komen:

Waarom jij gewoon de modelspoorbaan van je dromen kunt bouwen…

Er zijn binnen de modelspoorhobby zoveel meningen en opvattingen: wie of wat moet je nou volgen? Wat is verstandig?

Misschien ben je bang om de verkeerde beslissingen te nemen. Dat is namelijk maar zó gebeurd – al een keer meegemaakt?

Misschien heb je op internet gezocht naar informatie, maar nergens vond je een goede stap-voor-stap beschrijving van hoe je te werk moet gaan… En ja: wel inspiratie in de vorm van foto’s, maar niemand die vervolgens zijn geheimen wil prijsgeven.

 

Nieuw! De ModelTreinen Club Bespaart Je Tijd En Geld Met Het Bouwen Van Jouw Modelspoorbaan Zonder Dat Je Ooit Vast Komt Te Zitten

De Modeltreinen Club is er speciaal voor hobbyisten zoals jij  die een serieus mooie modelspoorbaan willen bouwen en geen zin hebben om eerst 10x te falen en te mislukken om tot een mooi resultaat te komen.

In de Modeltreinen Club staat alle informatie die je nodig hebt voor het ontwikkelen, ontwerpen en bouwen van je modelspoorbaan voor alle denkbare niveaus in onze hobby.

Ook jij krijgt direct toegang tot alle elementen (video, kennisartikelen, bouwtekeningen en veel meer) die nodig zijn voor je modelspoorbaan.
Tenminste… zolang deze link nog werkt:

Of je nu beginner bent of expert: al die informatie en kennis is zo voor je opgezet dat je er altijd uithaalt wat jij op dat moment nodig hebt.

Zodat je baan weer een stap verder komt en nog realistischer, gedetailleerder of mooier wordt. Alles is aanwezig om eenvoudig de modelspoorbaan van jouw dromen te realiseren zonder dat het je bakken geld kost.

Als lid van de Modeltreinen Club heb je direct toegang tot:

1. Artikelen / inspiratie

Maandelijks vind je nieuwe artikelen in de Modeltreinen Club met tips om jouw modelspoorbaan te verbeteren en realistischer te maken. En ook voor de beginnende modelspoor hobbyisten verschijnen er genoeg tips voor de opbouw fase van een modelspoorbaan.
Daarnaast kun je ook artikelen verwachten over indrukwekkende bestaande modelspoorbanen. Kortom maandelijks artikelen om je nieuwe ideeën te geven en je te helpen met de bouw van je eigen baan!

2. Inspirerend foto-archief

Na aanmelding heb je direct toegang tot het veelgeprezen foto-archief. Deze alsmaar groeiende inspiratiebron biedt vele, vele honderden foto’s van banen, rollend materieel en scenery.

Behalve dat dit dé inspiratiebron voor je hobby is, stimuleert het je ook om het prachtigs waar je mee bezig bent nóg mooier te maken.

3. Video’s

Het is soms fantastisch om mooie modelspoor video’s te bekijken en bij weg te dromen. Als lid van de Modeltreinen Club zul je genoeg video’s tot je beschikking hebben om je uren te kunnen vermaken. Video’s om je te inspireren maar ook video’s met handige tips voor je eigen modelspoorbaan.

4. Nieuws

Als onderdeel van de Modeltreinen Club is er de nieuwsbrief waarin je niet alleen kunt lezen wat er nieuw is binnen de club, maar ook nieuwe ontwikkelingen binnen de modelspoor hobby!

5. Toegang tot het forum

Dit is ons digitale clubhuis. Hier vind je meer dan 7500 berichten, verdeeld over ruim 1100
onderwerpen. De interesses, onderwerpen en vragen waar jij naar op zoekt bent zitten er
zeer beslist tussen. En zo niet? Dan kan je een nieuw onderwerp beginnen…

6. Voordelig gezamenlijk inkopen

Leden van de Modeltreinen Club kunnen gezamenlijk materieel, gereedschap en dat soort
zaken inkopen. Als nieuw lid kan je daar meteen aan meedoen. Lekker voordelig!

7. Onbeperkt toegang

Als lid van de Modeltreinen Club heb je onbeperkt toegang tot alle artikelen, video’s, rapporten en andere publicaties van zowel de Modeltreinen Club als het modeltreinen blog.

“Wat krijg ik allemaal?”

Meer dan ik kan opnoemen, maar hieronder een kleine samenvatting van wat je allemaal kunt verwachten:

En nog veel en veel meer.

Ik wil heel graag dat jij, als trouwe volger, in de club komt.

Daarom wil ik deelname extra aantrekkelijk voor je maken …

 

Word nu lid en krijg de volgende welkomstbonussen van mij cadeau!


1. Modeltreinen voor beginners programma twv € 47,00

Als je net begint met je modelspoor… dit is de beste en meest verkochte modelspoorcursus op het internet. Ik verkoop deze cursus dagelijks voor € 47,00. Als jij NU besluit om lid te worden van de Modeltreinen Club… krijg je het programma volledig gratis.

2. Stap-voor-stap een Modelspoorbaan bouwen € 27,00

Makkelijker wordt het niet: dit is al door honderden modelspoor hobbyisten gelezen en de reacties zijn super.
Normaal betaal je er € 27,00 voor. Meld je nu aan voor de Modeltreinen Club en je krijgt het gratis als welkomstbonus.

3. Meteen je deelname terugverdienen met Budget modelspoor tips twv € 9,95

Ja, het is een dure hobby, maar met de tips uit dit bonusrapport ga je direct letterlijk honderden euro’s besparen. Ik geef zelfs mijn exacte onderhandelingsmethode om voordelig op marktplaats te kopen!
Al gebruik je maar 1 van de tips… je verdient je lidmaatschap makkelijk terug.

4. Altijd in

spiratie met de Baanplannen gids twv € 19,95

Om je op weg te helpen met het maken van je baanplan, en om goede ideeën op te doen, heb ik in deze bonus voor je. Inclusief linkjes naar meer dan 100 baanplannen! Met deze gids kom je nooit zonder inspiratie voor baanplannen te zitten. Tijdelijk gratis.

5. Stap Voor Stap Airbrushen twv € 17,00

Met de slimme airbrush-technieken uit Stap Voor Stap Airbrushen krijg je meer realisme op je modelspoor. Ook jij maakt prachtige effecten die je op simpele wijze kunt bereiken.
Ik heb dit gemaakt om los te verkopen voor € 17,00. Je krijgt het GRATIS als je je NU inschrijft voor de Modeltreinen Club.

6. 101 modelspoor vragen & antwoorden twv € 19,95

In dit 50 pagina’s tellende e-book vind je de meest gestelde vragen over je modelspoor (meer dan 100!) met… alle antwoorden.
Hiermee kom je nooit vast te zitten. Want het biedt je oplossingen voor vrijwel elk probleem onder de modelspoorhorizon. Cadeau als je NU meedoet met Modeltreinen Club.

7. 100 ombouw projecten 

twv € 17,00

Een van de meest gestelde vragen op digitaal gebied is hoe je een loc moet ombouwen of een decoder. Ik heb nu meer dan 100 ombouwprojecten verzameld. Er zit dus altijd wel een project bij waar jij wat aan hebt! De projecten van foto’s zijn voorzien. Volg eenvoudig de stappen. Dan is ombouwen een stuk makkelijker. Tijdelijk gratis!

8. Cursus Digitaal Modelspoor twv € 67,00

Van plan om digitaal te gaan rijden? Dan mag dit programma NIET ONTBREKEN in je verzameling. Je ontdekt precies hoe een digitaal systeem werkt en hoe je dit zelf aanlegt. Ook dit programma verkoop ik dagelijks (€ 67,00). Maar meld je NU aan voor het Modeltreinen Club lidmaatschap en je krijgt het compleet gratis.

 

PLUS: € 150,00 euro korting op je jaarlidmaatschap — zolang je lid blijft en alleen voor de eerste 25 aanmelders

Wat kost het Modeltreinen Club Lidmaatschap?

Mensen om me heen (mijn vrouw, modelspoorexperts, vrienden…) ze zeggen allemaal dat ik minstens € 47,00 per maand moet vragen voor het Modeltreinen Club Lidmaatschap.

Maar ik wil het betaalbaar houden voor iedereen.

Maar ik wil jou er graag bij hebben.

Jij bent trouwe volger. Lezer van mijn nieuwsbrieven. Net als honderden anderen. Daarom heb ik een speciale lidmaatschapsprijs voor je.

Tot de teller op 00:00:00 staat is je lidmaatschap

Slechts 47 euro per jaar!
inclusief alle welkomstbonussen

Maak geen dure vergissingen, word NU lid van de Modeltreinen Club

In het Expert- en Ledengedeelte van de Modeltreinen Club krijg je alle tips, technieken en goedbewaarde geheimen van de echte modelspoorfanaten.

Waar je ook staat in onze prachtige hobby, de Expert- en Ledenomgeving is er ook voor jou. Als gevorderde hobbyist is het een bron van inspiratie en kennisuitwisseling zodat je nu eindelijk eens echt de puntjes op de i van je baan kunt zetten.

Voor beginnende hobbyisten is dit het Walhalla van informatie, inspiratie, techniek en mooi maken zonder dat het je veel geld kost!

 

De deuren naar de Modeltreinen Club gaan tijdelijk extra voordelig open

Als gezegd: jij bent een trouwe volger en lezer van mijn nieuwsbrieven.

Ik wil je heel graag bij de club hebben, want dit is zo waardevol voor je, hier ben je zo enorm goed mee geholpen. Daarom zet ik speciaal voor mijn trouwste volgers de deuren tijdelijk extra voordelig open.

Je moet er alleen wel snel bij zijn. Het is echt een tijdelijke actie. Als de teller op 00:00:00 staat is het definitief voorbij en wordt de prijs weer verhoogd naar € 19,95 en komen de bonussen grotendeels te vervallen.

Het aanbod voor de eerste 25 die zich aanmelden:
Jaarlidmaatschap Modeltreinen Club € 197,00

Bonus #1 Modeltreinen voor beginners € 47,00

Bonus #2 Stap-voor-stap je Modelspoorbaan bouwen € 27,00

Bonus #3 Budget Modelspoor Tips € 9,95

Bonus #4 Altijd inspiratie met de Baanplannen gids € 19,95

Bonus #5 Airbrushen Stap Voor Stap € 17,00

Bonus #6 101 modelspoor vragen & antwoorden € 19,95

Bonus #7 100 Ombouw Projecten  € 17,00

Bonus #8 Cursus Digitaal Modelspoor € 67,00

Totaal: 402 euro

Alleen voor de eerste 25 aanmelders: slechts 47 euro

Maak van jouw modelspoorbaan de mooiste van de wereld - zonder het wiel steeds zelf uit te vinden. Maak je keuze

★★★★★
Normaal € 197,- per jaar Nu voor de eerste 25 aanmelders slechts 47 euro
 • Bijna 9 maanden gratis (elk jaar opnieuw)
 • Tijdelijk € 225,- aan gratis bonussen
 • Elke week nieuwe inspiratie en technische oplossingen
 • Baanplannen, scenery en opstellingen
 • Meer dan 10 Modelspoortrainingen en -cursussen
 • Inkoopkorting voor leden
 • Voor beginners, gevorderden en experts
 • Meer dan 750 leden
 • Geweldige club

Mijn Persoonlijke 30 Dagen Niet Goed Geld Terug Garantie

Omdat ik er absoluut 100% zeker van wil zijn dat je echt tevreden bent over je lidmaatschap in het Expert- en Ledengedeelte, bied ik je mijn persoonlijke 30 Dagen Niet Goed Geld Terug Garantie aan.

 

Als je het gevoel hebt dat je er niets aan zou hebben, dan stuur je mij een mail en ik stort direct het volledige bedrag aan je terug.

Dit is je unieke kans om de modelspoorbaan van je dromen te bouwen – zonder de fouten te maken die ikzelf en duizenden andere hobbyisten hebben gemaakt

Laat ik heel eerlijk met je zijn: dit is niet voor iedereen weggelegd.

Het Expert- en Ledengedeelte is alleen voor de top van onze hobby. De mensen die er echt tijd in willen investeren. Mensen die gemotiveerd zijn. Mensen die elkaar willen helpen.

Wil ook jij meer uit onze schitterende hobby halen zonder er meer geld voor uit te geven? Meld je dan snel aan.

Alleen de eerste 25 aanmelders krijgen toegang voor slechts 47 euro per jaar (in plaats van €197,00). En dat blijft zolang je lid blijft.

Neem de adviezen van de experts gewoon over. Maak niet de dure fouten die ik (en duizenden anderen modelspoorbaanhobbyisten) al hebben gemaakt. Geniet met volle teugen van deze prachtige hobby.

Maar… schiet wel op. Het is voor de eerste 25 aanmelders (of zodra de teller op 00:00:00, staat). En dan is het definitief voorbij…

P.S. Je kunt nu 3 dingen doen:

1) Deze pagina verlaten zonder actie te nemen en dan over een paar dagen terugkomen om te zien dat het voorbij is en je voortaan 19,95 euro moet betalen ipv nu 9,95 euro…(echt balen!).

2) Je kunt op zoek gaan naar kennis en informatie van anderen met het grote risico dat ze je niet alles vertellen en jij straks je project niet tot een (mooi) einde brengt (ook balen!)

3) Je besluit om lid te worden van Modeltreinen Club en 30 dagen lang te proberen voor maar 9,95 euro per maand.

Maak van jouw modelspoorbaan de mooiste van de wereld - zonder het wiel steeds zelf uit te vinden. Maak je keuze

★★★★★
Normaal € 197,- per jaar Nu voor de eerste 25 aanmelders slechts 47 euro
 • Bijna 9 maanden gratis (elk jaar opnieuw)
 • Tijdelijk € 225,- aan gratis bonussen
 • Elke week nieuwe inspiratie en technische oplossingen
 • Baanplannen, scenery en opstellingen
 • Meer dan 10 Modelspoortrainingen en -cursussen
 • Inkoopkorting voor leden
 • Voor beginners, gevorderden en experts
 • Meer dan 750 leden
 • Geweldige club

P.P.S. Dit is een tijdelijk aanbod. Als de klok hieronder op ‘0’ staat is het aanbod definitief voorbij — of zodra de eerste 25 aanmelders binnen zijn

P.P.P.S. Enkele reacties van je collega-deelnemers:

“Na 30 jaar weer begonnen!”

Hallo Koen, na 30 jaar besloten om de hobby weer op te gaan pakken, maar waar begin je dan ? Er zijn zoveel aspecten waar je rekening mee moet houden bij een modelbaan!
Wat ik vooral goed vindt aan de informatie is dat het stapsgewijs is opgebouwd en ik dus gewoon alles kan bekijken per module en ook direct toepassen.
Nogmaals bedankt

Groeten  Albert van Houten

★★★★★

“Tijdbesparend”

Het modeltreinen voor beginners programma heeft mij ongelofelijk veel tijd bespaard, waar ik anders elk onderwerp zelf zou moeten uitpluizen heb ik alles nu kant en klaar liggen:)  Ik raad iedere hobbyist dit aan, of je nu beginner bent of niet, het bespaard je een hoop tijd die je in het hobbyen zelf kunt gaan steken!

Groeten Henry van der Borg, Amersfoort

★★★★★

Peter over Digitaal Modelspoor

We zijn nu een week onderweg met de cursus digitaal, maar ik wou even meedelen dat ik al veel geleerd heb. Deze cursus is zeker een aanrader voor iedereen die iets wil doen met digitaal!

Peter Mol (Märklin HO baan)

★★★★★

Ja Koen, ik ben graag van de partij. Ik snap dat dit een unieke, eenmalige kans is en stap daarom nu in- als deze link tenminste nog werkt: