Voor ECHTE MODELSPOORLIEFHEBBERS die meer uit hun hobby willen halen!

Ontdek Hoe Jouw Modelspoorbaan De Mooiste Van De Wereld Wordt Zonder Steeds Zelf Het Wiel Uit Te Vinden En Zonder Hoge Investeringen…”

”Als er één ding is wat ons, modelspoorhobbyisten, echt enthousiast maakt, dan is het wel om van onze spoorbaan de allermooiste te maken. Of de meest realistische. Of de meest gedetailleerde…

En dat binnen de beperkte ruimte van je kamer. En van je budget.

We hebben allemaal onze ambities. We zijn er allemaal vele uren mee bezig. En we hebben allemaal te kampen met allerlei obstakels.

Je hebt bijvoorbeeld maar een beperkt aantal meters tot je beschikking. Hoe maak je daar je droomspoorbaan in?

Of waar moet je precies op letten als je een realistische scenery maakt? Of wat zijn slimmigheden om geld te besparen – want jij hebt waarschijnlijk net als ik geen oneindig budget…

Het zijn zomaar wat vragen waar elke modelspoorhobbyist mee zit.

Jij ook?

Nou, dan heb ik heel goed nieuws voor je: lees daarom deze pagina helemaal door.

De deur van het nieuwe ledengedeelte gaat namelijk tijdelijk extra voordelig voor jou open, zodat jij de kans krijgt om de modelspoorbaan van je dromen te realiseren!

Het maakt niet uit of je net met onze mooie hobby begint. Of als je, zoals ik, al heel wat jaartjes meedraait… Let goed op wat ik je te vertellen heb want er komt een grote kans voor je aan om je modelspoorbaan naar een droomniveau te tillen.

Hoe je simpel gebruikmaakt van de kennis van de echte modelbaanexperts

“Mijn naam is Koen Kuypers.

Ik ben modelspoorhobbyist in hart en nieren.

Mijn moeder maakte er vroeger weleens grapjes over: “Je bent geboren op bank van een treincoupé Koen”, zei ze dan, “maar wel eersteklas.”

Niks van waar hoor, ik ben gewoon geboren in het ziekenhuis. Maar ze zei het natuurlijk omdat ik als kind al zo geïnteresseerd was in treinen en modelspoorbanen. En later, als volwassen kerel, was ik nog steeds avond aan avond met mijn banen in de weer.

Ook mijn vrouw werd er weleens tureluurs van – vast wel herkenbaar“.

Leren, proberen en weer opnieuw beginnen

Weet je wat mijn allergrootste frustratie was? Ik moest het (spoor)wiel steeds zelf uitvinden.

Er waren natuurlijk goede boeken, maar die kostten heel veel geld. En ik kon ze wel lenen van de bieb (soms) en van bevriende hobbyisten, maar ja, dan moest ik er heel zuinig op zijn en ik kon er beslist geen aantekeningen in maken.

En dat doe ik altijd graag: aantekeningen maken, lezen, uitdokteren.

Je kent het wel.

Maar het resultaat was dat heel veel van wat ik probeerde niet meteen werkte. Of niet lukte. Of dat ik het procedé niet goed begreep, waardoor de scenery er lang niet zo mooi uitzag als ik had gehoopt…

En dan kon ik weer opnieuw beginnen. En weer iets uitproberen.

Het heeft me vele honderden uren gekost – en minimaal een vierweekse vakantie naar Marbella

Begrijp me goed: het is natuurlijk leuk om van alles uit te proberen.

Doe jij dat ook? Dingetjes uitzoeken en weer proberen?

Dat is een van de dingen die onze hobby zo interessant maakt, vind ik.

Maar als ik al die echt verloren uurtjes bij elkaar optel… Dat zijn er honderden. Misschien wel meer dan duizend!

En wat dacht je van al het geld? Als ik dat bij elkaar optel, dan had ik makkelijk met mijn vrouw en mijn twee kinderen 4 weken all inclusieve naar Marbella kunnen gaan. En dan hadden we elke avond gerust twee toetjes kunnen nemen.

We hebben best wel een dure hobby…

Of je nu een gevorderde modelspoorbaanfanaat bent of net begint: het zal j bekend zijn dat onze hobby behoorlijk in de papieren kan lopen (daar heb ik trouwens goed nieuws over, dus lees verder).

Je hebt net dat ene kleurtje nodig. Die ene Lock. Die ene speciale railbocht… En als je baan dan soms na vele jaren eindelijk helemaal af is en is geworden zoals jij ‘m wil… dan ga je de boel digitaliseren en ben je wéér maanden onderweg.

Dat is het leuke: je bent nooit klaar.

En dat kost veel geld… nou… het kost niet altijd veel geld, let maar op!

Waar ben jij mee bezig?

Waarschijnlijk lees je deze pagina omdat je van plan bent een modelspoorbaan te bouwen. Of je bent er al eentje aan het bouwen of aan het afmaken of verbeteren.

Of (dat kan ook) je wilt je oude hobby nieuw leven inblazen of een bestaande baan verbeteren.

Wie je ook bent en waar je ook staat met je modelspoorbaan: je loopt altijd tegen allerlei ingewikkeld gedoe en moeilijke keuzes aan. En tegen uitgaven die je van tevoren niet had bedacht of begroot.

Met behulp van de modelspoorexperts bouw je precies je droomspoorbaan zoals jij ‘m hebben wil

Waarom het de meeste mensen nooit lukt om een realistische modelspoorbaan te bouwen (zelfs niet met 5x zoveel geld en ruimte)

Het allerbelangrijkste om te weten, voor je überhaupt begint met je modelspoorhobby is: hoe wil je gaan genieten? Genieten van modeltreinen kan namelijk op vele manieren. Sommigen maken een zo mooi mogelijke baan, anderen willen zo veel mogelijk treinen laten rijden.

In al die jaren dat ik nu met deze fantastische hobby bezig ben, zie ik steeds weer hoe belangrijk en waardevol het is om je door anderen te laten inspireren.

Helaas gaat dat echter ook weleens fout – en ik wil je dit welgemeende advies geven: je komt in dit wereldje namelijk mensen tegen met een strakomlijnde mening over hoe jij je hobby moet invullen.

Ga daar niet in mee!

Dan ga je namelijk heel erg je best doen op iets wat niet je eigen idee is. Je verliest je in de droom van een ander. En dan mislukt het of het wordt lang niet zo mooi als je had gehoopt of gedacht.

Zo gaat het gelukkig lang niet altijd!

Mijn advies: trek je eigen plan. Laat je inspireren door anderen, lees tijdschriften kijk op internet.

Maar… ook dat werkt niet altijd optimaal:

Q
Je hebt een idee voor een baan, koopt veel spullen maar na een paar weken ben je de motivatie kwijt: je hobbykamer propvol materialen maar je hebt geen idee hoe nu verder
Q
Je hebt een baanplan en inspiratie voor scenery, maar als je gaat bouwen… het komt allemaal net niet goed uit
Q
Je hebt een grote ruimte thuis en een fantastische modelspoorspecialist in de buurt en je hebt alle tijd van de wereld. Maar er zijn zoveel mogelijkheden… het duizelt je. Er is zoveel te vinden… Weken ben je bezig met plannen maken maar je weet niet goed waar te beginnen en uiteindelijk gebeurt er helemaal niks.
Zo jammer van alle tijd die je erin hebt gestopt.

En jammer van al het geld natuurlijk… wat had je daar niet allemaal voor kunnen doen?

Veel modelspoorliefhebbers zoals jij, worstelen hiermee.

Ze geven veel te veel geld uit. Ze steken er veel te veel tijd in. En ze komen maar niet tot mooie resultaten – terwijl je dat wilt bereiken, toch?

Je wilt tevreden je kamer binnenkomen, de lichten aan doen en denken “Dit heb ik helemaal eigenhandig gebouwd” om vervolgens te genieten van het rollend materieel, de automatische processen of de schitterende scenery die je hebt gemaakt.

Diorama gemaakt in 2013 door Evan Daes.

Hoe het jou gaat lukken om exact de modelspoorbaan te bouwen die je wilt – zonder geld of tijd te verspillen

Stel je eens voor: je loopt over een beurs of je surft over het internet en ineens zie je een F*A*N*T*A*S*T*I*S*C*H*E modelspoorbaan. WOW! Meteen begin je plannen te maken…

De ideeën stromen door je hoofd. Je gaat schetsen. Je gaat zoeken en meten en je zet precies de juiste stappen om tot jouw idee te komen. Om tot jouw droom-modelspoorbaan te komen:
R
Je hebt rust in je hoofd en je agenda omdat je exact weet waar je op moet letten en welke keuzes je moet maken
R
Met veel plezier creëer je precies de baan die in je hoofd zit
R
Je geniet van elke minuut die je aan je modelspoorbaan ‘werkt’
R
De scenery is prachtig; de passie en liefde spatten ervan af – wat een mooie modelspoorbaan is dit!
R
Je investeert alleen in wat echt belangrijk is – je geeft dus geen dubbeltje te veel uit
R
Mensen die bij je langskomen bewonderen jouw spoorbaan en de manier waarop jij je treinen laat rijden

Waarom jij gewoon de modelspoorbaan van je dromen kunt bouwen…

Er zijn binnen de modelspoorhobby zoveel meningen en opvattingen: wie of wat moet je nou volgen? Wat is verstandig?

Misschien ben je bang om de verkeerde beslissingen te nemen. Dat is namelijk maar zó gebeurd – al een keer meegemaakt?

Misschien heb je op internet gezocht naar informatie, maar nergens vond je een goede stap-voor-stap beschrijving van hoe je te werk moet gaan… En ja: wel inspiratie in de vorm van foto’s, maar niemand die vervolgens zijn geheimen wil prijsgeven.

Nieuw! De ModelTreinen Club Bespaart Je Tijd En Geld Met Het Bouwen Van Jouw Modelspoorbaan Zonder Dat Je Ooit Vast Komt Te Zitten

De Modeltreinen Club is er speciaal voor hobbyisten zoals jij  die een serieus mooie modelspoorbaan willen bouwen en geen zin hebben om eerst 10x te falen en te mislukken om tot een mooi resultaat te komen.

In de Modeltreinen Club staat alle informatie die je nodig hebt voor het ontwikkelen, ontwerpen en bouwen van je modelspoorbaan voor alle denkbare niveaus in onze hobby.

Je krijgt direct toegang tot alle elementen (video, kennisartikelen, bouwtekeningen en veel meer) die nodig zijn voor je modelspoorbaan. Of je nu beginner bent of expert: al die informatie en kennis is zo voor je opgezet dat je er altijd uithaalt wat jij op dat moment nodig hebt.

Zodat je baan weer een stap verder komt en nog realistischer, gedetailleerder of mooier wordt. Alles is aanwezig om eenvoudig de modelspoorbaan van jouw dromen te realiseren zonder dat het je bakken geld kost.

Als lid van de Modeltreinen Club heb je direct toegang tot:

1. Artikelen / inspiratie

Maandelijks vind je nieuwe artikelen in de Modeltreinen Club met tips om jouw modelspoorbaan te verbeteren en realistischer te maken. En ook voor de beginnende modelspoor hobbyisten verschijnen er genoeg tips voor de opbouw fase van een modelspoorbaan.
Daarnaast kun je ook artikelen verwachten over indrukwekkende bestaande modelspoorbanen. Kortom maandelijks artikelen om je nieuwe ideeën te geven en je te helpen met de bouw van je eigen baan!

2. Inspirerend foto-archief

Na aanmelding heb je direct toegang tot het veelgeprezen foto-archief. Deze alsmaar groeiende inspiratiebron biedt vele, vele honderden foto’s van banen, rollend materieel en scenery.

Behalve dat dit dé inspiratiebron voor je hobby is, stimuleert het je ook om het prachtigs waar je mee bezig bent nóg mooier te maken.

3. Video’s

Het is soms fantastisch om mooie modelspoor video’s te bekijken en bij weg te dromen. Als lid van de Modeltreinen Club zul je genoeg video’s tot je beschikking hebben om je uren te kunnen vermaken. Video’s om je te inspireren maar ook video’s met handige tips voor je eigen modelspoorbaan.

4. Nieuws

Als onderdeel van de Modeltreinen Club is er de nieuwsbrief waarin je niet alleen kunt lezen wat er nieuw is binnen de club, maar ook nieuwe ontwikkelingen binnen de modelspoor hobby!

5. Onbeperkt toegang

Als lid van de Modeltreinen Club heb je onbeperkt toegang tot alle artikelen, video’s, rapporten en andere publicaties van zowel de Modeltreinen Club als het modeltreinen blog.

“Welke kennis en informatie krijg ik zoal Koen?”

Meer dan ik kan opnoemen, maar hieronder een kleine samenvatting van wat je allemaal kunt verwachten:

Z
Alle informatie die je nodig hebt voor het bouwen van treintafels en modules zodat je op een heel beperkte ruimte of juist een extreem groot oppervlak altijd in een keer de geschikte basis neerzet
Z
Duidelijke stap-voor-stap instructies over het aanleggen van je baan met zaken zoals bedding voor de geluiddemping, hellingen, baanontwerpen maken maar ook meer technische zaken als materiaalkeuze en ballast aanbrengen
Z
Alles over de verschillende tijdperken in onze hobby en waar je dan rekening mee moet houden als je een bepaalde keuze maakt in bijvoorbeeld aankleding of materiaal – dat scheelt je heel veel in tijd en in geld!
Z
Waar moet je rekening mee houden met schalen? Hoe zorg je dat het klopt op de tafel en klopt met bijvoorbeeld de bochten?
Z
Alles over de elektrotechnische kant van je baan: van voeding tot keerlussen en van automatische treinbeïnvloeding tot stroomloos spoor, zowel op geavanceerd niveau als voor beginners
Z
Diepte-informatie over je digitale baan en over voeding, coderen, systeemkeuzes (leer van de experts!) aansturen van rollend materieel, wissels, verlichting, seinen en het volledig automatisch laten rijden van je systeem…
Z
Zeer gedetailleerde beschrijvingen van hoe je zelf bouwwerken maakt: bruggen, viaducten, gebouwen, typisch Hollandsche Wijkjes enzovoort enzovoort – zelf bouwwerken maken is een hobby binnen onze hobby en erg leuk om te doen!
Z
De zelfrijdende auto op jouw modelspoorbaan: hoe je met het Faller Car System zelf zelfrijdende auto’s bouwt
Z
Maar ook hoe je trams in je baan integreert zoals met smalspoor in het straatbeeld of normaalspoor op andere plekken en hoe je stoomtrams inzet (of juist elektrische) – met trams wordt voor bepaalde tijdperken je baan nog interessanter…
Z
Hoe je een hellingshoek bepaalt, een berg modelleert en bouwt, hoe je waterlopen, rivieren en havens aanlegt met experttips over de beste oplossingen en de voordeligste materialen
Z
En natuurlijk een zeer uitgebreide sectie over scenery: van het aanleggen van wegen tot straatverlichting, van het aanleggen van perrons en tunnels tot het aanbrengen van verlichting in gebouwen – alles om je spoorbaan zo realistisch mogelijk te maken
Z
Inspiratie omdat ik je voorbeelden laat zien van bestaande modelbanen –dat kan ook jouw modelspoorbaan zijn – zodat je altijd ideeën hebt en verder kunt
Z
Altijd de benodigde kennis en materialen om tot de mooiste baan te komen, voor het budget dat jij vooraf in gedachten had
Z
Als je er niet meer uit zou komen, kun je altijd een oproep plaatsen
En nog veel en veel meer.

Ik wil heel graag dat jij, als trouwe volger, in de club komt.

Daarom wil ik deelname extra aantrekkelijk voor je maken …

Word nu lid en krijg de volgende welkomstbonussen van mij cadeau!

1. Stap-voor-stap een Modelspoorbaan bouwen € 27,00

Dit e-boek werd al door honderden modelspoor hobbyisten gelezen en de reacties zijn super.
Normaal gesproken betaal je er € 27,00 voor, als je nu aanmeldt krijg je het als welkomstbonus.

2. Meteen je deelname terugverdienen met Budget modelspoor tips twv € 9,95

In dit bonusrapport geef ik tips die je letterlijk honderden euro’s gaat besparen. Ik geef zelfs mijn exacte onderhandelingsmethode om voordelig op marktplaats te kopen!
Gebruik slechts 1 van de tips en je verdient het gehele lidmaatschap makkelijk terug.

3. Stap Voor Stap Airbrushen twv € 17,00

Ik heb dit in eerste instantie gemaakt om los te verkopen voor € 17,00.
Je krijgt Stap Voor Stap Airbrushen GRATIS als je je NU inschrijft voor de Modeltreinen Club. Pas slimme airbrush-technieken toe voor meer realisme op je modelspoor! Je zult verbaasd staan over de prachtige effecten die je op simpele wijze kunt bereiken.

4. Cursus Digitaal Modelspoor twv € 67,00

Van plan om digitaal te gaan rijden? Dan mag dit product eigenlijk niet in je verzameling ontbreken. Je leert hoe een digitaal systeem werkt en hoe je dit zelf aan kunt leggen. Ook dit programma verkoop ik elke dag voor € 67,00. Meld je NU aan voor het jaarlijkse Modeltreinen Club lidmaatschap en het is compleet gratis.

5. Maar liefst 2 maanden gratis bij jaarabonnement!

Besluit je om een jaarabonnement af te nemen, dan krijg je meteen twee weken gratis (€ 10,00) Neem je direct een jaarabonnement af dan krijg je maar liefst twee maanden gratis, ofte wel een korting van bijna € 40,00!

Wat kost het Modeltreinen Club Lidmaatschap?

Mensen om me heen (mijn vrouw, modelspoorexperts, vrienden…) ze zeggen allemaal dat ik minstens € 47,00 per maand moet vragen voor het Modeltreinen Club Lidmaatschap.

Maar ik wil het betaalbaar houden voor iedereen.

Want ik wil ook jou graag bij deze fijne club hebben.

Klaar voor een verbeterrondje voor je modelspoorbaan? Maak je keuze!

Per jaar

Als je er meteen al superveel zin hebt!
★★★★★
197 euro

N

Elk jaar opzegbaar

N

Wekelijks inspiratie voor baanplannen, scenery en opstellingen

N

Wekelijks technische oplossing

N

10+ Modelspoortrainingen en -cursussen

N

Leden inkoopkorting

N

Geweldige club met meer dan 500 leden

N

& meer

N

Bonus Cursus Digitaal Modelspoor

Maak geen dure vergissingen, word NU lid van de Modeltreinen Club

In het Expert- en Ledengedeelte van de Modeltreinen Club krijg je alle tips, technieken en goedbewaarde geheimen van de echte modelspoorfanaten.

Waar je ook staat in onze prachtige hobby, de Expert- en Ledenomgeving is er ook voor jou. Als gevorderde hobbyist is het een bron van inspiratie en kennisuitwisseling zodat je nu eindelijk eens echt de puntjes op de i van je baan kunt zetten.

Voor beginnende hobbyisten is dit het Walhalla van informatie, inspiratie, techniek en mooi maken zonder dat het je veel geld kost!

Mijn Persoonlijke 30 Dagen Niet Goed Geld Terug Garantie

Omdat ik er absoluut 100% zeker van wil zijn dat je echt tevreden bent over je lidmaatschap in het Expert- en Ledengedeelte, bied ik je mijn persoonlijke 30 Dagen Niet Goed Geld Terug Garantie aan.

Als je het gevoel hebt dat je er niets aan zou hebben, dan stuur je mij een mail en ik stort direct het volledige bedrag aan je terug.

Klaar voor een verbeterrondje voor je modelspoorbaan? Maak je keuze!

Per jaar

Als je er meteen al superveel zin hebt!
★★★★★
197 euro

N

Elk jaar opzegbaar

N

Wekelijks inspiratie voor baanplannen, scenery en opstellingen

N

Wekelijks technische oplossing

N

10+ Modelspoortrainingen en -cursussen

N

Leden inkoopkorting

N

Geweldige club met meer dan 500 leden

N

& meer

N

Bonus Cursus Digitaal Modelspoor

P.P.P.S. Enkele reacties van je collega-deelnemers:
“Na 30 jaar weer begonnen!”

Hallo Koen, na 30 jaar besloten om de hobby weer op te gaan pakken, maar waar begin je dan ? Er zijn zoveel aspecten waar je rekening mee moet houden bij een modelbaan!
Wat ik vooral goed vindt aan de informatie is dat het stapsgewijs is opgebouwd en ik dus gewoon alles kan bekijken per module en ook direct toepassen.
Nogmaals bedankt

Groeten  Albert van Houten

“Tijdbesparend”

Het modeltreinen voor beginners programma heeft mij ongelofelijk veel tijd bespaard, waar ik anders elk onderwerp zelf zou moeten uitpluizen heb ik alles nu kant en klaar liggen:)  Ik raad iedere hobbyist dit aan, of je nu beginner bent of niet, het bespaard je een hoop tijd die je in het hobbyen zelf kunt gaan steken!

Groeten Henry van der Borg, Amersfoort

Peter over Digitaal Modelspoor

We zijn nu een week onderweg met de cursus digitaal, maar ik wou even meedelen dat ik al veel geleerd heb. Deze cursus is zeker een aanrader voor iedereen die iets wil doen met digitaal!

Peter Mol (Märklin HO baan)

Klaar voor een verbeterrondje voor je modelspoorbaan? Maak je keuze!

Per jaar

Als je er meteen al superveel zin hebt!
★★★★★
197 euro

N

Elk jaar opzegbaar

N

Wekelijks inspiratie voor baanplannen, scenery en opstellingen

N

Wekelijks technische oplossing

N

10+ Modelspoortrainingen en -cursussen

N

Leden inkoopkorting

N

Geweldige club met meer dan 500 leden

N

& meer

N

Bonus Cursus Digitaal Modelspoor

Hobby PublishingLijndenstraat 24h – 1018 NV AmsterdamKVK: 70781354 – BTW nummer: 858456746B01