Wacht! Je bestelling is nog niet compleet…

Nieuw! De ModelTreinen Club Bespaart Je Tijd En Geld Met Het Bouwen Van Jouw Modelspoorbaan Zonder Dat Je Ooit Vast Komt Te Zitten…

De Modeltreinen Club is er speciaal voor hobbyisten zoals jij die een serieus mooie modelspoorbaan willen bouwen en geen zin hebben om eerst 10x te falen en te mislukken om tot een mooi resultaat te komen.

In de Modeltreinen Club staat alle informatie die je nodig hebt voor het ontwikkelen, ontwerpen en bouwen van je modelspoorbaan voor alle denkbare niveaus in onze hobby.

Je krijgt direct toegang tot alle elementen (video, kennisartikelen, bouwtekeningen en veel meer) die nodig zijn voor je modelspoorbaan. Of je nu beginner bent of expert: al die informatie en kennis is zo voor je opgezet dat je er altijd uithaalt wat jij op dat moment nodig hebt.

Zodat je baan weer een stap verder komt en nog realistischer, gedetailleerder of mooier wordt. Alles is aanwezig om eenvoudig de modelspoorbaan van jouw dromen te realiseren zonder dat het je bakken geld kost.

Alleen NU krijg je…

Artikelen / inspiratie

Maandelijks vind je nieuwe artikelen in de Modeltreinen Club met tips om jouw modelspoorbaan te verbeteren en realistischer te maken. En ook voor de beginnende modelspoor hobbyisten verschijnen er genoeg tips voor de opbouw fase van een modelspoorbaan.

Daarnaast kun je ook artikelen verwachten over indrukwekkende bestaande modelspoorbanen. Kortom maandelijks artikelen om je nieuwe ideeën te geven en je te helpen met de bouw van je eigen baan!

Inspirerend foto-archief

Na aanmelding heb je direct toegang tot het veelgeprezen foto-archief. Deze alsmaar groeiende inspiratiebron biedt vele, vele honderden foto’s van banen, rollend materieel en scenery.

Behalve dat dit dé inspiratiebron voor je hobby is, stimuleert het je ook om het prachtigs waar je mee bezig bent nóg mooier te maken.

Video’s

Het is soms fantastisch om mooie modelspoor video’s te bekijken en bij weg te dromen. Als lid van de Modeltreinen Club zul je genoeg video’s tot je beschikking hebben om je uren te kunnen vermaken. Video’s om je te inspireren maar ook video’s met handige tips voor je eigen modelspoorbaan.

Nieuws

Als onderdeel van de Modeltreinen Club is er de nieuwsbrief waarin je niet alleen kunt lezen wat er nieuw is binnen de club, maar ook nieuwe ontwikkelingen binnen de modelspoor hobby!

Onbeperkt toegang

Als lid van de Modeltreinen Club heb je onbeperkt toegang tot alle artikelen, video’s, rapporten en andere publicaties van zowel de Modeltreinen Club als het modeltreinen blog.

VIER gratis bonussen inbegrepen!

Modeltreinen voor beginners programma twv € 47,00

Dit is de meest verkochte modelspoorcursus op het internet. Ik verkoop deze cursus nog dagelijks voor € 47,00 en heb deze cursus ook nog nooit voor minder dan de helft verkocht. Maar als jij NU besluit om lid te worden van de Modeltreinen Club, dan krijg je deze cursus volledig gratis als eerste bonus.

Stap-voor-stap een Modelspoorbaan bouwen € 27,00

Dit e-boek werd al door honderden modelspoor hobbyisten gelezen en de reacties zijn super. Normaal gesproken betaal je er € 27,00 voor, als je nu aanmeldt krijg je het als welkomstbonus.

Stap Voor Stap Airbrushen twv € 17,00

Ik heb dit in eerste instantie gemaakt om los te verkopen voor € 17,00. Je krijgt Stap Voor Stap Airbrushen GRATIS als je je NU inschrijft voor de Modeltreinen Club. Pas slimme airbrush-technieken toe voor meer realisme op je modelspoor! Je zult verbaasd staan over de prachtige effecten die je op simpele wijze kunt bereiken.

Tot € 140 korting bij een jaarabonnement

Ik heb de deuren van de Modeltreinen Club tijdelijk opengezet voor extra lage kennismakingsprijzen. Voor een heel jaar slechts 97 euro. Dat is ruim € 140,00 korting!

Ik laat je nog even zien wat Je ALLEMAAL KRIJGT als je NU INSTAPT: