Cursussen

Hieronder vindt je een overzicht van cursussen over modeltreinen en het bouwen van een modelspoorbaan:

modelspoorbaan_bouwen_3d-1

Stap voor stap een Modelspoorbaan bouwen

In dit e-boek leer je letterlijk stap voor stap hoe je een modelspoorbaan bouwt, ongeacht hoe groot jouw baan moet worden of ik welke schaal je werkt. Elk onderwerp wordt besproken van het bouwen van een stevige onderbouw tot het realistisch maken van de scenery en gebouwen!

Dit e-boek is ideaal voor als je een modelspoorbaan wilt gaan bouwen en op zoekt ben naar bouwtechnieken, maar ook als je nog geen idee hebt wat je wilt gaan bouwen is dit boek geschikt voor jou het eerst hoofdstuk gaat namelijk volledig over het maken van een baanplan en alle beslissingen die komen kijken bij het bouwen van een modelspoorbaan.


directtoegang

 

digitaal-modelspoor-boek1

Cursus Digitaal Modelspoor 2.0.

Digitaal Modelspoor 2.0. is mijn vernieuwde versie van de cursus waarin in je alles leert over digitale modeltreinen en de digitale modelspoorbaan. Allereerst leer je hoe het digitale systeem in zijn werk gaat om vervolgens te leren welke verschillende digitale systemen er verkrijgbaar zijn en welk systeem voor jou geschikt is.

Zodra je klaar bent om digitaal te gaan rijden, zul je in deze cursus alle handige tips vinden die je nodig hebt om een digitale baan aan te sluiten. Van simpelere zaken als het aansluiten van een ringleiding tot het automatiseren van de digitale baan of het ombouwen van een locomotief.

directtoegang

 

mvb2013Modeltreinen Voor Beginners 2013 editie

Modeltreinen Voor Beginners is mijn eerste cursus die ik in 2010 lanceerde, en sinds dien ook de meest verkochte modelspoor cursus op het internet. In 2013 heb ik de cursus echter helemaal opnieuw gemaakt om alle informatie weer up-to-date te brengen.

De cursus is in 6 module’s opgebouwd, dit omdat veel beginnende modelspoor bouwers overweldigd raken door de hoeveelheid informatie die bij het bouwen van een modelspoorbaan komt te kijken. Door elke de informatie per module te behandelen en vervolgens praktische stappen te ondernemen zorg je ervoor dat het bouwen van een modelspoorbaan een stuk overzichtelijker en leuker wordt!

directtoegang